Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ στη Θεσσαλονίκη

Θύμα άγριας επίθεσης από τραπερ έπεσε ένας 23χρονος φοιτητής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 02.30 ξημερώματα της Κυριακής, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 25χρονος τράπερ ο οποίος ήταν με ένα ακόμα άτομο, κατηγορείται ότι επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στο στήθος στον 23χρονο φοιτητή που βρισκόταν με δύο φίλους του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα που δέχθηκε στο αριστερό και το δεξί μέρος του κεφαλιού του, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς.

Εις βάρος του 25χρονου τραπερ ο οποίος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί