Άφαντος ο 28χρονος δραπέτης-Αφαίρεσε υαλότουβλα, έσπασε το τζάμι και έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με την απόδραση του 28χρονου κρατούμενου από τα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:20 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία για απόδραση κρατούμενου από τον αστυνομικό σταθμό της Λακατάμιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 28χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος φαίνεται να αφαίρεσε υαλότουβλα, έσπασε το τζάμι, άνοιξε σημείο και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Μέλη της Δύναμης από το βράδυ της Πέμπτης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του 28χρονου.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, ανέφερε πως το χειρίζεται η Αστυνομία και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ενήμερος.

Όπως είπε ο κ. Αντωνίου, «δεν έχω επαρκή πληροφόρηση, το χειρίζεται η Αστυνομία. Γνωρίζουμε ότι όντως αφαιρέθηκαν κάποια υαλότουβλα και απέδρασε ο κρατούμενος. Θα παρακολουθούμε το θέμα και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε».

Δειτε Επισης

Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»