Παραδοχή Αστυνομίας-Συνέλαβε λάθος πρόσωπο για τη ρίψη κροτίδας στο Αμμόχωστος

Σε φιάσκο των Αρχών εξελίχθηκε η σύλληψη οπαδού, τον οποίο η Αστυνομία θεωρούσε ως ύποπτο για την ρίψη κροτίδας εντός αγωνιστικού χώρου στο Αμμόχωστος, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και ΑΠΟΕΛ.

Σε βάρος του 22χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής και είχε οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου που είχε διατάξει την κράτησή του για δύο μέρες, ωστόσο 24 ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερος. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 22χρονος δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο και ως εκ τούτου αφού διερευνήθηκε το άλλοθι του, αφέθηκε ελεύθερος. Γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα καθώς δεν διερευνήθηκε εκ των προτέρων εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε μεταβεί στο γήπεδο, ενώ ερωτήματα εγείρονται και για την μαρτυρία στη βάση της οποίας εκδόθηκε από Δικαστή, τόσο το ένταλμα σύλληψης, όσο και η προσωποκράτησή του.

Τις πληροφορίες ότι επρόκειτο για λάθος πρόσωπο επιβεβαίωσε στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ο οποίος ανέφερε πως «το πρόσωπο αυτό κατά τη σύλληψή του έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και πράγματι διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο αυτό δεν ήταν το πρόσωπο που εμπλέκεται».

Μάλιστα ο κος Ανδρέου ανέφερε πως πιθανόν να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του 22χρονου, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε ότι ομοιάζει με το πρόσωπο που είχε συλληφθεί. « Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια λεπτομέρεια. Διερευνούμε δηλαδή, την εμπλοκή συγγενικού του προσώπου, με το οποίο φαίνεται να υπάρχουν πολλές ομοιότητες εμφανισιακά».

Ο κος Ανδρέου είπε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται για εντοπισμό του προσώπου που εμπλέκεται.

Ερωτηθείς εάν πρόκειται για τον αδελφό του προσώπου και εάν ελέγχθηκε εάν το πρόσωπο αυτό ήταν στο γήπεδο μέσω της κάρτας φιλάθλου, ο κος Ανδρέου είπε πως είναι κάτι που διερευνάται.

Δειτε Επισης

Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική