«Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου»-Τον δολοφόνησε, ενώ η σύζυγός του κοιτούσε από το μπαλκόνι

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου που συνέβη εν μέση του δρόμου το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, επιχειρούν να βάλουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8.00 το πρωί, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α. Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, μία γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα.

dyo

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από έτερη γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, κάποια να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

troa

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία είναι 39 ετών, έχουσα στα ρούχα της αίματα.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ιδιωτικός ερευνητής αποκλείει την αυτοχειρία για το θάνατο Καλογήρου-«Όλα τα άλλα είναι στο τραπέζι»
Ψάχνουν άτομα που προτρέπουν σε βία ενόψει συγκεντρώσεων για τα Τέμπη η ΕΛ.ΑΣ.-Καταστρώνεται πλάνο
Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά από φωτιά σε σπίτι στην Αθήνα
Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από τη σύγκρουση στα Τέμπη
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων για Τέμπη