Μαύρα Χριστούγεννα… Έσβησε στην άσφαλτο 36χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια του 36χρονου, Sviatoslav Suprun από την Ουκρανία, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:30, ενώ ο 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε την έλεγχο της και αφού προσέκρουσε σε κτιστή διαχωριστική νησίδα, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος να σημειωθεί, έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.   

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν