Ανήλικος στο τιμόνι-127 καταγγελίες οδηγών σε τρεις ημέρες στην Πάφο

Σε 127 τροχαίες καταγγελίες προχώρησε το τριήμερο από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή η Αστυνομία στην Πάφο σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Οι πλείστες των καταγγελιών, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, αφορούσαν παραβάσεις για το όριο ταχύτητας. Συγκεκριμένα 39 καταγγελίες αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, σε 14 περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ οι υπόλοιπες αφορούσαν καταγγελίες αφορούσαν διάφορα άλλα αδικήματα.

Σε μια περίπτωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, νεαρός ηλικίας 17 ετών εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο δίχως άδεια οδήγησης και δίχως ασφάλεια. Ο ανήλικος κλήθηκε στη συνέχεια στην Αστυνομία μαζί με τον πατέρα του.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και θα εντατικοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, τόσο στο πρωτεύον όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, με την ευκαιρία και της περιόδου των εορτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ζητά τερματισμό αστυνόμευσης αγώνων με μετακίνηση οπαδών η «Ισότητα»-«Κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα»
Ουρές στο λιμάνι της Σαντορίνης-Φεύγουν οι κάτοικοι «μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση»
Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για παράνομη απασχόληση μετά από παρακολούθηση
Κονδύλι ύψους πέραν των δυο εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές από τις πυρκαγιάς
Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η φωτιά σε δυο οχήματα στη Λάρνακα
Στη δημοσιότητα τα 138 οχήματα που πρέπει να ακινητοποιηθούν άμεσα λόγω ΤΑΚΑΤΑ-Στη λίστα δύο εταιρείες
Τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Αννίτας και ηγεσίας του ΔΗΣΥ με επίκεντρο το Κυπριακό
Σε ετοιμότητα η Πολιτική Άμυνα για παροχή βοήθειας στην Ελλάδα αν υπάρξει ανάγκη λόγω των σεισμών
«Η Ε.Ε οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας»-Τίθενται οι βάσεις για αποφάσεις στην άτυπη σύνοδο
Έγραψαν συνθήματα και σύμβολα σε μνημείο αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Πάφο