Άνοιξε η δεύτερη περίοδος αιτήσεων συμμετοχής στo #TowardsParis του Κοντίδη

Άνοιξε η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο #TowardsParis, το πρόγραμμα αθλητικής ευθύνης του Παύλου Κοντίδη, που έχει μεγάλο σκοπό την αύξηση των μελών της κυπριακής Ολυμπιακής & Παρα-Ολυμπιακής ομάδας για τους Ολυμπιακούς & Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Ολυμπιονίκη, το πρόγραμμα επιχορήγησης #TowardsParis εφαρμόζεται από τον Κύπριο Ολυμπιονίκη του 2012 ως συνέχεια του επιτυχημένου προγράμματος #TowardsTokyo και μέσω αυτών ενισχύθηκαν και εξακολουθούν να ενισχύονται αθλητές με προδιαγραφές για να στελεχώσουν την κυπριακή Ολυμπιακή αποστολή στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Όπως σημειώνεται, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1994, κατέχουν την κυπριακή υπηκοότητα και δεν ανήκουν στην κατηγορία Ολυμπιονικών ή «Α» του Σχεδιασμού Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (https://pavloskontides.com/towardsparis-2/) και να την αποστείλουν συμπληρωμένη στο towardsparis@pavloskontides.com συνοδευόμενη με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η τελευταία ημέρα για τη δεύτερη περίοδο υποβολής αιτήσεων καθορίστηκε για τις 30 Δεκεμβρίου 2023 και όσοι αθλητές και αθλήτριες επιλεγούν, εντός του 2024 θα αρχίσουν να λαμβάνουν οικονομική και τεχνική βοήθεια που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στην πορεία της προετοιμασίας τους.

Όπως αναφέρεται, για να καλυφθούν οι ανάγκες του προγράμματος σημαντική είναι η στήριξη των χορηγών και υποστηρικτών του Παύλου Κοντίδη, ενώ έσοδα εξασφαλίζονται και από τις πωλήσεις από τη σειρά των επίσημων προϊόντων του Κύπριου ιστιοπλόου, η οποία προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Πρωταθλητή Ευρώπης το 2018 και το 2022 με το κατάστημα https://tshirtjunkies.co. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στο pksailingshop.com

Δειτε Επισης

Πάνω από 1 εκ. επιβάτες διακινήθηκαν μέσω των αεροδρομίων της Κύπρου το Σεπτέμβριο
Επικίνδυνα παιδικά παιχνίδια εντοπίστηκαν στην κυπριακή αγορά (pics)
Τα βρήκαν τελικά ΟΚΥΠΥ με συντεχνίες-Καταρχήν συμφωνία για τη συλλογική σύμβαση
Καταγγελίες για την ασφάλιση ηλικιωμένων για οδήγηση ενώπιον της Βουλής-Παράπονα για μη παραχώρηση δανείων
Εμπρηστικός ο Τατάρ-«Μακροπρόθεσμος στόχος η κατεδάφιση και ανοικοδόμηση στο Βαρώσι»
Με ευχές, χαμηλές προσδοκίες και μία διαφωνία πάει στη Νέα Υόρκη για τη συνάντηση με Τατάρ ο ΠτΔ
Αναζητούν δέκα άτομα για την επίθεση με ντελιβεράδες-Κουβαλούσαν και ρόπαλο οι δράστες (pics)
Στο κελί μέχρι τη δίκη ο συνεργός του Κομμωτή-Λήφθηκε υπόψη πως αποφυλακίστηκε με parole
Καταδίκασε την επίθεση στο ΤΑΕΠ ο ΠτΔ-«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, απαράδεκτο περιστατικό»
Με το νέο έτος αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης του Al Jazeera-Νέα αναβολή στη δίκη