Έδιναν σε μικρά παιδιά αλκοόλ και ναρκωτικά στη Σκωτία-Τα κλείδωναν στο φούρνο και τα βίαζαν

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση κυκλώματος παιδόφιλων στη Σκωτία που παρίσταναν τις «μάγισσες και τους μάγους», έδιναν ναρκωτικά και αλκοόλ σε παιδιά δημοτικού τα οποία κρατούσαν σε ένα διαμέρισμα κολαστήριο.

Τα επτά μέλη του κυκλώματος υπέβαλαν τα παιδάκια σε αδιανόητα βασανιστήρια, τα εξευτέλιζαν, τα κακοποιούσαν και τα βίαζαν.

Από το 2012 έως το 2019, όπως ακούστηκε στη δίκη που διήρκεσε εννέα εβδομάδες, οι δράστες οργάνωναν στο «σπίτι της φρίκης» «νύχτες βιασμού», νύχτες χορού και σεξ» και «νύχτες δολοφονίας σκύλων». Σε αυτό το διάστημα δύο αγόρια και δύο κορίτσια υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις «αρκετές φορές».

«Πονούσα και εκείνοι γέλαγαν, δεν είναι ωραίο»

Ένα από τα θύματα, ένα μικρό κοριτσάκι, περιγράφοντας το μαρτύριο που έζησε, χαρακτήρισε το διαμέρισμα «σπίτι της φρίκης», «σκοτεινό και τρομακτικό». Το παιδί, όπως αναφέρει η Daily Mail, το είχαν κλείσει σε ένα φούρνο, σε ένα ντουλάπι «με αράχνες και έντομα» και το κλείδωσαν σε ένα ψυγείο.

«Δεν είναι ωραίο να γελούν μαζί σου όταν πονάς» κατέθεσε το παιδί στο δικαστήριο.

scotland

Εξανάγκασαν παιδάκι να χορέψει με το εσώρουχο και μετά το βίασαν

Σε μία από τις πολλές περιπτώσεις κακοποίησης των παιδιών, οι παιδόφιλοι ανάγκαζαν τα παιδιά να παίρνουν ναρκωτικά και αλκοόλ, εξανάγκασαν επίσης ένα παιδί να φορέσει εσώρουχα και να χορέψει «σεξουαλικά» πριν το βιάσουν.

Σε άλλη περίπτωση, κάποιος κρατούσε ένα κοριτσάκι καθηλωμένο στο έδαφος ενώ οι υπόλοιποι τον ενθάρρυναν, άλλοι τραβούσαν βίντεο και στοιχημάτιζαν…

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η φρικτή συμμορία περιγράφηκε ως «σατανική. Κατηγορήθηκαν ακόμα ότι ενέπλεκαν τα παιδιά σε «σατανιστές πρακτικές». Ένα αγοράκι εξαναγκάστηκε να μεταφέρει ναρκωτικά για λογαριασμό μέλους της συμμορίας.

Ένα κοριτσάκι κακοποιήθηκε από τα μέλη της συμμορίας μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κάποιος βιντεοσκοπούσε τη φρίκη που περνούσε.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση των παιδόφιλων – Η ποινή τους

scotland-epta

Η υπόθεση, που έχει σοκάρει τη χώρα, αποκαλύφθηκε όταν τα παιδάκια αποκάλυψαν τα βασανιστήρια που υφίσταντο σε ένα ζευγάρι που συνάντησαν.

Επτά από τους 11 κατηγορούμενους και συγκεκριμένα οι Iain Owens, 45 ετών, Elaine Lannery, 39 ετών, Lesley Williams, 41 ετών, Paul Brannan, 41 ετών, Scott Forbes, 50 ετών, Barry Watson, 47 ετών και John Clark, 47 ετών, κρίθηκαν ένοχοι για σεξουαλική κακοποίηση και τέσσερις για απόπειρα δολοφονίας.

Όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και δήλωσαν μάλιστα «σοκαρισμένοι». Μία από τις κατηγορούμενες υποστήριξε ότι «αν έβλεπε οποιονδήποτε να χτυπά ένα παιδί, θα τον χτυπούσε». Ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η υπηρεσία παιδικής προστασίας NSPCC δήλωσε ότι πρόκειται για «μία από τις χειρότερες υποθέσεις κακοποίησης που έχουν παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Προς φιάσκο η συνάντηση για την Ουκρανία στην Τουρκία-Εμπαίζει τον Τραμπ ο Πούτιν με τη σύνθεση της ρωσικής αποστολής
Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Διπλωματικό θρίλερ για την Ουκρανία-Ο Λαβρόφ δεν θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όλα τα φώτα στραμμένα στον Πούτιν
Πράσινο φως στο 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Πήρε θέση το Κρεμλίνο για τις διαπραγματεύσεις-«Η ρωσική αποστολή θα βρίσκεται στην Τουρκία»