«Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει»-Η φρικιαστική κατάθεση της αδερφής της Φαίης

«Τη μισούσα. Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει»... Ανατριχίλα προκαλεί η φρικιαστική κατάθεση της αδερφής της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που ομολόγησε την ενοχή της στην υπόθεση δολοφονίας το 2021 στην Κυψέλη.

Η ίδια ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης, με τη μητέρα της άτυχης γυναίκας και τη σπιτονοικοκυρά να αρνούνται την ενοχή τους, ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και οι δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου που όρισε ο πατέρας δείχνουν παραπάω από έναν εμπλεκόμενους στο έγκλημα.

Η αδερφή της 23χρονης μετά την ομολογία της ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα.

«Είμαι τοξικοεξαρτημένη. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης μου», υποστήριξε από την πλευρά της η μητέρα της Φαίης.

Οι Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Μπορεί να έχουν στα χέρια τους την ομολογία της αδερφής της 23χρονης αλλά ερευνούν τόσο τον ρόλο της μητέρας όσο και της σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά έμαθαν πως η αδελφή της Φαίης πρόκειται να ομολογήσει τη δολοφονία της στο τμήμα.

Η μητέρα της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Ψάχνω ακόμα να βρω πώς πέθανε η Φαίη. Δεν γνωρίζω πώς. Εγώ ή δούλευα ή πρόσεχα τα παιδιά. Οι κόρες μου τσακώνονταν. Η μικρή έχει νοητική στέρηση. Στις 9/10/21 ετοιμαζόμασταν να πάμε με τα παιδιά βόλτα. Η Φαίη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, της είπαμε να έρθει μαζί μας. Η Φαίη σηκώθηκε και έφυγε, τρέχοντας. Η Κ. έτρεξε να την προλάβει και δεν την πρόλαβε. Τελικά δεν πήγαμε. Την επόμενη μέρα, εγώ είχα δουλείες και όταν γύρισα σπίτι συνάντησα την Κ. και την Π. Η Φαίη πολλές φορές έφευγε από το σπίτι αλλά ασυναίσθητα δήλωσα εξαφάνισή εκείνη την ημέρα. Στις 10 Οκτώβρη μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή και έχει γίνει ήδη η ταφή της. Δεν ζήτησα να δω κάτι. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρέθηκε με ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια».

Η σπιτονοικοκυρά της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Η αδελφή της Φαίης πρώτη φορά μας είπε τι έκανε μέσα στα κρατητήρια μόλις μας συνέλαβαν. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μία αδύναμη οικογένεια. Ρίχνω ευθύνες στον πατέρα της Φαίης».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη, δικηγόρος των κατηγορουμένων, μιλώντας στο Mega για την υπόθεση υποστήριξε τα εξής: «Δεν μπορώ να βρω ποια είναι η αλήθεια και θεωρώ πως δεν μου την έχουν πει όλη. Έμαθα στα κρατητήρια πως ομολόγησε η αδελφή της Φαίης αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις ιατροδικαστικές. Ψάχνω να βρω τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να τους πάρω κουβέντα. Υπερασπιζόμουν πολλά χρόνια τη σπιτονοικοκυρά. Είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζω αυτήν τη κατάσταση. Υπερασπίζομαι τρία άτομα και δεν ξέρω ποια είναι αλήθεια».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα