Νόμιζε ότι η κοπέλα του μεταμορφώθηκε σε δαίμονα και τη μαχαίρωσε 18 φορές

Με 18 μαχαιριές σκότωσε τη 19χρονη κοπέλα του ο 23χρονος Maher Maaroufe επειδή πίστευε ότι είχε μεταμορφωθεί σε… δαίμονας.

Το ιδιαίτερης αγριότητας έγκλημα συνέβη τον Μάρτιο του 2022 στο Λονδίνο και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Στη δίκη, που είναι σε εξέλιξη, ο Maaroufe δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της Sabita Thanwani, φοιτήτριας ψυχολογίας στο City University.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ο δράστης είναι ψυχικά ασθενής και υποφέρει από παραισθήσεις. Έτσι, το μοιραίο βράδυ, θεώρησε ότι η νεαρή είχε μετατραπεί σε αρσενικό διάβολο και τη σκότωσε.

Ο Δρ Christian Brown, ψυχίατρος που παρακολουθεί τον Maaroufe είπε ότι δεν είχε επίγνωση του τι είχε κάνει τη στιγμή της δολοφονίας.

«Όπως έχει πει στις καταθέσεις του στις Αρχές, πίστευε ότι η Sabita μεταμορφώθηκε του σε αρσενικό δαίμονα. Λίγα λεπτά, ίσως και ώρες μετά τη δολοφονία της Sabita, ένιωσε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Το επίπεδο βίας είναι ακραίο και η συμπροφορά του μετά καθώς έφυγε, κρυβόταν και χτύπησε έναν αστυνομικό. Όλα αυτά οφείλονται στην ασθένειά του» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω, θα με σκοτώσεις»

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι όπου σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα όταν ένας γείτονας άκουσε το 19χρονο κορίτσι να φωνάζει: «Δεν μπορώ να ανασάνω, θα με σκοτώσεις».

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τη βρήκαν ξαπλωμένη στο πάτωμα, κάτω από κουβέρτες, με σοβαρό τραύμα στον αυχένα. Είχε 18 χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του θώρακα.

Ο Maaroufe το ‘σκασε πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κοιμάται σε ένα υπόστεγο και όταν προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες, χτύπησε έναν από αυτούς. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Πήρε θέση το Κρεμλίνο για τις διαπραγματεύσεις-«Η ρωσική αποστολή θα βρίσκεται στην Τουρκία»
BINTEO: Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι-Ήταν μαζί με των δύο ετών γιο της
Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν
Νέα ισραηλινή διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων από βόρειο τμήμα Γάζας
Σε τεντωμένο σχοινί οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία, κυρώσεις αν δεν πάει ο Πούτιν