Τραγικός επίλογος… Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες στο ανεμόπτερο που κατέπεσε στην Κρήτη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση ενός διθέσιου υπερελαφρού αεροσκάφους στην θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, το αεροσκάφος βρέθηκε σε βάθος μόλις λίγων μέτρων και ναυαγοσώστες που προσέγγισαν στο σημείο εντόπισαν μέσα στην καμπίνα δεμένους τους δύο χειριστές και τους ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Από την Κωπαΐδα στο Μάλεμε

Το μικρό αεροπλάνο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής, είχε απογειωθεί από την Κωπαίδα με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάλεμε το οποίο χρησιμοποιείται από την αερολέσχη Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφτασαν στην περιοχή είχε νυχτώσει και προκειμένου να προσγειωθούν, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι, προσεγγίζοντας τον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά κατέπεσε σε κοντινή απόσταση από την ακτή.

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες που ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δυο παραπλέοντα κρουαζιερόπλοια και ένα αλιευτικό σκάφος.

Δυστυχώς οι διασώστες που προσέγγισαν το μικρό αεροπλάνο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια, παρά μόνο να απεγκλωβίσουν τις δυο σορούς οι οποίες διεκομίσθησαν στο λιμάνι του Κολυμπαρίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη
Πρώην αστυνομικός δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του στην Αμφιλοχία
Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες στην Κύπρο και την Ελλάδα
Στον Εισαγγελέα ο φοιτητής που χαστούκισε την υπεύθυνη κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου