Ερντογάν όπως Πούτιν-«Δεν υπάρχει η έννοια ΛΟΑΤΚΙ για εμάς... είναι υλικό σατανικής συμμαχίας»

Μετά τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος απαγόρευσε με νόμο στη Ρωσία την αλλαγή φύλου και αποφάσισε να ιδρύσει ινστιτούτο ψυχιατρικής μελέτης των ΛΟΑΤΚΙ, ήρθε σήμερα ο «συνέταιρός» του, Ταγίπ Ερντογάν να εκφράσει την αντίθεσή του στο «κόνσεπτ των ΛΟΑΤΚΙ», στη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο για την οικογένεια στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας για την ενίσχυση των δομών της οικογένειας, έκανε λόγ για «υλικό σατανικής συμμαχίας», αναφερόμενος στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, ενώ χαρακτήρισε σαν «τη μεγαλύτερη απειλή σήμερα, την πολιτική του άφυλου, που προωθείται από παγκόσμιες κοινότητες εξουσίας».

«Όταν εξετάζουμε το θέμα της οικογένειας, θα πρέπει να δούμε το θέμα ευρύτερα και όχι σαν μια απλή δομή γονέων και παιδιών. Πρέπει να επαγρυπνούμε απέναντι σε προσπάθειες που θα αποδυναμώσουν την ισχυρή οικογενειακή δομή του μουσουλμανικού τουρκικού έθνους. Η προσέγγισή μας ως κράτος είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν υπάρχει έννοια όπως αυτή των ΛΟΑΤΚΙ στο κόμμα μας. Ας αφήσουμε, την έννοια των ΛΟΑΤΚΙ να αποτελεί το υλικό μια σατανικής συμμαχίας. Εμείς δεν το έχουμε στις αρχές μας, γιατί η οικογένεια είναι μια ιερή δομή για εμάς» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Οι απειλές για τον θεσμό της οικογένειας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που προείπαμε. Η μεγαλύτερη απειλή τον τελευταίο καιρό είναι η πολιτική του άφυλου, που προωθείται από παγκόσμιες κοινότητες εξουσίας. Στόχος των διεστραμμένων κινημάτων είναι ο θεσμός της οικογένειας. Το χειρότερο είναι ότι αυτό έχει μετατραπεί σε παγκόσμια επιβολή. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια τυραννία όπου η κριτική φιμώνεται, όσοι αντιδρούν στερούνται το δικαίωμα στη ζωή, όσοι αντιδρούν καταπιέζονται οικονομικά και πολιτικά και μια χούφτα μειονοτήτων προσπαθούν να υποδουλώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε την οικογένεια από κινδύνους που εκτείνονται πέρα από τα παιδιά μας. Η Τουρκία δεν θα υποκύψει σε αυτές τις επιβολές. Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας στα χέρια αυτών των διεστραμμένων. Δεν θα επιτρέψουμε να δυναμιτιστεί η δομή της οικογένειάς μας. Έχουμε πληθυσμό 85 εκατομμυρίων, αλλά θέλουμε ακόμα περισσότερους...».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έντονος ο Άρειος Πάγος για τα Τέμπη-«Ουδείς δικαιούται να τρομοκρατεί δικαστικούς λειτουργούς»
Όχημα παρέσυρε πεζή έξω από σχολείο-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Ζητούν λύσεις στα προβλήματα οι συντεχνίες της ΑΗΚ-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην οικία του άτυχου Μενέλαου-Σε εξέλιξη η νεκροτομή
Με απόφαση Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου δικαιοδοσία στα Επαρχιακά για εκδίκαση υποθέσεων κουρέματος
Παρουσιάστηκε το Νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις-Έντονες διαφωνίες και κριτική από βουλευτές
Ανακρίνεται ο επιβάτης του αεροσκάφους που προσγειώθηκε στη Λάρνακα-Η στιγμή της σύλληψής του από ΕΑΟ
Στο ίδιο έργο θεατές με το νοσοκομείο Αθαλάσσας-Ασθενείς κοιμούνται και πάλι στους καναπέδες
Μήνυμα Λαβρόφ σε Τουρκία-«Πολύ σημαντικό να μη ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Άστοχη τοποθέτηση Αστυνομίας σε επικρίσεις για επιλεκτικές συλλήψεις-«Εσείς θα μπορούσατε να πάρετε τηλέφωνο τον Αρχηγό»