Ζητά τις παραιτήσεις των μελών της ΑΑΔΙΠΑ η Ισότητα, ενημερώνει ΠτΔ-«Σας είδε η ντροπή και ντράπηκε»

Στα άκρα η κόντρα μεταξύ της Συντεχνίας των Αστυνομικών, Ισότητα, και της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, στον απόηχο των δηλώσεων του Νίκου Λοϊζίδη ο οποίος για άλλη μια φορά, αναφέρθηκε σε συγγένεια που έχει μέλος της Αρχής με πρόσωπο του οργανωμένου εγκλήματος και ο οποίος καταδικάστηκε για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πρόκειται για καταγγελία που έκανε για πρώτη φορά πέρυσι, ωστόσο σε απάντηση της η ΑΑΔΙΠΑ, εξέφρασε άγνοια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ουδέποτε τέθηκε υπόψιν της επιτροπής ένας τέτοιος ισχυρισμός ή καταγγελία για να την εξετάσει ή/και να πράξει τα δέοντα, ενώ ανέφερε πως «οι Αστυνομικές Αρχές, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ουδέποτε έχουν πληροφορήσει ή ενημερώσει την ΑΑΔΙΠΑ σε σχέση με οποιαδήποτε ισχυριζόμενη εγκληματική συμπεριφορά προσώπου, το οποίο είχε συγγένεια με οποιοδήποτε μέλος της ΑΑΔΙΠΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγνοια δηλώνει η ΑΑΔΙΠΑ για καταγγελίες Λοϊζίδη για συγγένεια μέλους με άτομο του οργανωμένου εγκλήματος

Απάντηση στην ΑΑΔΙΠΑ δίνει από την πλευρά του ο πρόεδρος της Συντεχνίας Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, ο οποίος καλεί σε παραίτηση τόσο τον πρόεδρο της ΑΑΔΙΠΑ όσο και τα μέλη της, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να παρέμβει.

«Η απάντηση μας σαν Ισότητα στην ανακοίνωση της ΑΑΔΙΠΑ, είναι πως σας είδε η ντροπή και ντράπηκε», ανέφερε ο κ. Λοϊζίδης, ενώ πρόσθεσε πως «θα ενημερωθεί το Προεδρικό, θα ενημερωθεί η GRECO και όσα δευτερόλεπτα περνούν και ακόμη δεν έχετε τις παραιτήσεις σας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι τα γραμμάρια της τσίπας που έχουν απομείνει για ηθικό ανάστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Παράλληλα, ο κ. Λοϊζίδης, θέλησε να αναφέρει πως «κάποιοι να μην τσαλακώνουν το όνομα τους που έχτισαν ως δικαστές ή σαν πρώην αξιωματικοί της Αστυνομίας ή σαν δικηγόροι, κάτω από το πέπλο της οικονομικής σύνταξης του μισθού της ΑΑΔΙΠΑ και του μισθού του ποινικού ανακριτή. Ο απλός πολίτης ξέρει και θα μάθει ακόμα περισσότερα και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρές καταγγελίες στη Βουλή-«Μέλος της ΑΑΔΙΠΑ στενός συγγενής με άτομο του οργανωμένου εγκλήματος»

Δειτε Επισης

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν όλοι... κουρεμένοι από τον Πρόεδρο-Μοίρασε ισότιμα ευθύνες, δεν έκανε εκπτώσεις
Καρατόμησε Αρχηγό, Υπαρχηγό και Διεύθυνση Φυλακών ο Χριστοδουλίδης-Αναλαμβάνει ο Αρναούτης
Ουδείς μπορεί να πανηγυρίζει για τον εντοπισμό του ισοβίτη... Ήδη κήρυξε την επικινδυνότητα της ανεπάρκειας
Μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών σε ανοιχτό χώρο-Τραυματίστηκε 19χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθη μετά από τέσσερις μέρες ανθρωποκυνηγητού ο «Κομμωτής»-Τον έκαψε πληροφορία πολίτη
Από τη Λευκωσία στη Λεμεσό για τον «Κομμωτή» η Αστυνομία-Πληροφορία πως θεάθηκε στην παραλιακή
Όχημα βγήκε εκτός αυτοκινητοδρόμου και κατέληξε σε δέντρο-Δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Εξαφανίστηκε νεαρός από την Αγία Νάπα-Πώς περιγράφεται (pic)
Ενήμερες οι κατοχικές αρχές για τον «Κομμωτή» μέσω δικοινοτικής-Έρευνες το πρωί σε περιοχή της Λευκωσίας
Ιερόσυλοι έκλεψαν σκεύη από εκκλησία-Έκκληση ιερέα για επιστροφή τους