Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα κοντά στο εβραϊκό μουσείο στη Θεσσαλονίκη
18:31 - 18 Οκτωβρίου 2023
![valitsa-thessaloniki1](/images/n-NJuoTpjdqjO8piuSykhl0lsew=/722369/width-750/2023/10/18/valitsa-thessaloniki1.webp)
Μία μαύρη βαλίτσα πλησίον του εβραϊκού μουσείου της Θεσσαλονίκης προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, το απόγευμα της Τετάρτης (18/10).
Δείτε βίντεο:
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ για μία βαλίτσα, κοντά στο κτήριο που στεγάζει το εβραϊκό μουσείο, στην οδό Αγίου Μηνά.
![valitsa-thessaloniki4](/media/images/2023/10/18/valitsa-thessaloniki4.width-800.png)
![valitsa-thessaloniki5](/media/images/2023/10/18/valitsa-thessaloniki5.width-800.png)
Τη βαλίτσα φέρονται να είχαν δύο άντρες, που περπατούσαν επί της οδού Ίωνος Δραγούμη και την άφησαν στην είσοδο του στενού της Αγίου Μηνά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρεται να κρατούσε τουμπερλέκι. Το καρτελάκι πάνω στη βαλίτσα γράφει Βουκουρέστι.
Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το σημείο, προκειμένου να ελεγχθεί η βαλίτσα. Στο σημείο αναμένεται να φτάσει και κλιμάκιο Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.).
![Altamira22](https://reporter.com.cy/media/documents/Altamira22.png)