BINTEO: Έφεδροι επιστρέφουν στο Ισραήλ για να πολεμήσουν και τραγουδάνε πριν πάνε στο μέτωπο

Ενώ ο πόλεμος του Ισραήλ με τους τρομοκράτες της Χαμάς βρίσκεται σε εξέλιξη, χιλιάδες Ισραηλινοί σπεύδουν πίσω στην πατρίδα τους για να βοηθήσουν τη χώρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ OΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Χιλιάδες έφεδροι κλήθηκαν πίσω στο Ισραήλ, ωστόσο πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν εθελοντικά για να πολεμήσουν για την πατρίδα τους.

Η κινητοποίηση των εφέδρων που είναι σε εξέλιξη στο Ισραήλ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έχει σημειώσει συμμετοχή που φτάνει στο 180%!

Νεαροί που επιστρέφουν στο Ισραήλ μιλούν για τις θηριωδίες της Χαμάς και δηλώνουν ότι πρέπει να πολεμήσουν για την πατρίδα τους.

Με αεροσκάφη, από διάφορες χώρες του κόσμου, οι Ισραηλινοί επιστρέφουν στη χώρα τους για να πολεμήσουν, ακόμη κι αν δεν τους έχουν καλέσει.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, φαίνονται έφεδροι που ταξιδεύουν πίσω στο Ισραήλ από διάφορες χώρες, φορώντας τις στρατιωτικές τους στολές τους, χειροκροτώντας και τραγουδώντας με σημαίες του Ισραήλ στα χέρια τους.

Δείτε βίντεο με την επιστροφή εφέδρων στο Ισραήλ:

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των Γερμανικών Εκλογών
Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
«Βαρόνους του χάους» χαρακτήρισε τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων ο Ερντογάν
«Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία»-Τρόμος στους Τούρκους για την άνοδο του ακροδεξιού AfD
Ντυμένοι αποκριάτικα αλλά και… γυμνοί προσήλθαν οι Γερμανοί στις κάλπες
Μητέρα και γιος δολοφονήθηκαν πριν 45 χρόνια-Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα
Ο Ισραέλ Κατζ καλεί τους IDF να προετοιμαστούν για «παρατεταμένη» παραμονή στη Δυτική Όχθη