Συγκλονίζει η ιστορία 39χρονης μητέρας που σκοτώθηκε στο φεστιβάλ-«Την είδα με τη σφαίρα στο στομάχι»

Δεν έχουν τέλος οι εν ψυχρώ δολοφονίες και οι εκτελέσεις αμάχων στο Ισραήλ από τους μαχητές της Χαμάς που εισέβαλαν στη χώρα το περασμένο Σάββατο (07/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Θύμα ήταν και μία 39χρονη μητέρα τριών παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά την έφοδο στο μουσικό φεστιβάλ, από την οποία προέκυψε μεγάλος αριθμός νεκρών και απαχθέντων.

Η 39χρονη μητέρα, και ιδρύτρια μάρκας ενδυμάτων στο Ισραήλ, είχε βρεθεί στο φεστιβάλ για να πουλήσει ρούχα στους παρευρισκόμενους, μαζί με την συνέταιρό της Gili Yoskovich. Κανένας όμως δεν φανταζόταν ότι εκείνη την ημέρα άμαχοι θα γίνονταν στόχος τρομοκρατών.

Η Romi έδωσε μάχη για την επιβίωσή της προτού πέσει νεκρή από πυρά των στρατιωτών της Χαμάς. Προσπάθησε να τρέξει για να γλιτώσει από τους στρατιώτες, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, λίγο πριν βρεθεί νεκρή, ανέβασε ένα -τελευταίο- story στο Instagram, μήνυμα στο οποίο έγραφε ότι δεν μπορούσαν να τρέξουν πουθενά για να γλιτώσουν και ευχήθηκε καλή τύχη σε όλους.

«Την είδα με τη σφαίρα στο στομάχι»

Όπως περιέγραψε η συνέταιρος της αδικοχαμένης 39χρονης μητέρας στο ισραηλινό μέσο ενημέρωσης i24, είδε τους τρομοκράτες να πυροβολούν την Romi. «Την είδα με τη σφαίρα στο στομάχι» είπε χαρακτηριστικά η Gili και συνέχισε: «Προσπαθούσα να την απομακρύνω από εκεί. Ανέπνεε ακόμα, αλλά σφαίρες έρχονταν από παντού, οπότε δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα».

«Είμαι σοκαρισμένη που κατάφερα να ζήσω» δηλώνει η Gili, συνέταιρος της αδικοχαμένης μητέρας

Η Gili διαπιστώνοντας ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να σώσει τη φίλη της, απομακρύνθηκε και κρύφτηκε για λίγες ώρες πίσω από ένα δέντρο, ώσπου να φύγουν οι εισβολείς. Στο μεταξύ, η ίδια άκουγε στρατιώτες να εκτελούν και να απαγάγουν ανθρώπους.

Η Gili κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του φίλου της που πήγε στο σημείο με την μηχανή του, που έγινε ο τάφος δεκάδων ανθρώπων, και την απομάκρυνε. Η ίδια, μιλώντας στο i24, δηλώνει σοκαρισμένη από το πώς κατάφερε να ζήσει.

Πηγή: In

Δειτε Επισης

Η Χαμάς σε νέα εποχή-«Κλειδί» ο νέος της ηγέτης για το μέλλον του πολέμου και ομήρων
«Bαθιά θλίψη» εκφράζουν οι Ταλιμπάν για τον θάνατο του Σινουάρ
Η Χεζμπολάχ λέει ότι εκτόξευσε πυραύλους στη Χάιφα
Ο Ερντογάν ζητά εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ
Fitness expert ανέβασε βίντεο-σοκ με προπόνηση παιδιού για να παρακινήσει τους followers
Ο θάνατος Σινουάρ μπορεί να αποτελέσει «σημείο καμπής» για κατάπαυση του πυρός
Νέο βίντεο από τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς-Η στιγμή που το τανκ ανοίγει πυρ και τον σκοτώνει
Ο Γιαχία Σινουάρ παραμένει «πηγή έμπνευσης» στη Μέση Ανατολή κατά την Τεχεράνη
Η ίδια η Μοσάντ έφτιαξε και «πούλησε» τους βομβητές που διέλυσαν τη Χεζμπολάχ
Ο Πούτιν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι πυροδοτούν εντάσεις στην Ασία