Νύχτα εντάσεων και θανάτου-Ανοιχτά μέτωπα σε Ισραήλ, Γάζα και Λίβανο

Το Ισραήλ κήρυξε επίσημα τον πόλεμο στη Χαμάς την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση την προηγουμένη ημέρα από το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα με ορμητήριο τη Λωρίδα της Γάζας, με τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων να αυξάνονται συνεχώς.

Ενώ αρχικά η Χαμάς δήλωνε αμετακίνητη, το βράδυ της Δευτέρας ανέφερε ότι είναι ανοιχτή σε μια συζήτηση για εκεχειρία, διότι πέτυχε τους στόχους της. Ωστόσο, απαντώντας, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ ξεκαθάρισε πως τα πλήγματα εναντίον της μόλις άρχισαν και τα αντίποινα για τις επιθέσεις πρόκειται να συνεχιστούν.

Παράλληλα, πάνω από 100 Ισραηλινοί είναι όμηροι στη Γάζα. Στο μεταξύ σειρήνες ηχούν, κατά διαστήματα, σε όλη την Ιερουσαλήμ, το Τελ Αβίβ και άλλες περιοχές του Ισραήλ, καθώς εκτοξεύονται ρουκέτες από τη Γάζα. Ένταση υπήρξε και στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στον REPORTER

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ