H νεκροτομή και η ανθρωπολογική εξέταση δίνουν απαντήσεις για τον ανθρώπινο σκελετό

Πολίτης λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, εντόπισε, βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, πτώμα σε σκελετοποίηση, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για ταυτοποίηση του νεκρού προσώπου, ενώ την Τετάρτη θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση.

Όπως δήλωσε ο βοηθός υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού Κώστας Μιχαήλ, ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία περί τις 12:30, ότι ο ίδιος εντόπισε ανθρώπινη σορό σε ερημική τοποθεσία βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πρόσθεσε ότι στη σκηνή μετέβηκαν ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής επιχειρήσεων, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και άλλα μέλη της οικείας αστυνομικής διεύθυνσης, απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Στη σκηνή κλήθηκαν και διενήργησαν αυτοψία η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου και ανθρωπολόγος.

Είπε στη συνέχεια ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό, σε κατάσταση σκελετοποίησης, προσώπου αγνώστου ταυτότητας.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ, η σορός παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου την Τετάρτη θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση.

Κατά τον χρόνο της δήλωσης του κ. Μιχαήλ, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν μπορούσε να λεχθεί εάν η σορός ανήκει σε άντρα ή γυναίκα, αλλά γίνονται εξετάσεις για διακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου στο οποίο ανήκει η σορός.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού, συμπλήρωσε.

Δειτε Επισης

BINTEO: Σφοδροί βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στα περίχωρα της Βηρυτού-Χτύπησαν τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 41χρονο για μεταφορά μεταναστών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
Οι Φυλακές μυρίζουν μπαρούτι και οι φύλακες εκ των υστέρων στο ψάξιμο για... (απο)δράσεις
Αυτός καταζητείται για την επίθεση εναντίον ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Λευκωσίας
Νέος αναβρασμός στις Κεντρικές Φυλακές-Συμπλοκές σε δύο πτέρυγες, αναφορές για τραυματίες
Αποκαλύπτουμε όσα καταγράφει ο φάκελος «Κομμωτή»-Επτά φορές εκτός Φυλακών τους τελευταίους 18 μήνες
Στο νοσοκομείο πρόσωπο με εγκαύματα, μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη οικία
Πυρκαγιά σε τετραώροφο κτήριο στη Λάρνακα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένα παιδάκι
Τους έπιασαν στα πράσα να παίζουν πόκερ-Εκκρεμούσαν και εντάλματα προστίμων εναντίον τους
Νέα σειρά μέτρων για το μποτιλιάρισμα μετά από τροχαία στους αυτοκινητόδρομους-Σε προσφορές για νέες εξόδους