Βρέθηκαν αποτυπώματα του 32χρονου Τούρκου στο αυτοκίνητο των έξι

Βρέθηκαν αποτυπώματα του 32χρονου Τούρκου -που συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα- στη θέση του οδηγού του οχήματος των δολοφονηθέντων ομοεθνών του, στη Λούτσα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida.gr, αποδεικνύεται και εργαστηριακώς ότι ο 32χρονος είχε οδηγήσει αυτό το αυτοκίνητο στο παρελθόν και ότι εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στη Λούτσα.

Ο 32χρονος Τούρκος φέρεται ότι είχε πάρει τα έξι άτομα από το σπίτι, λέγοντας ότι πρέπει να τα πάει στο αεροδρόμιο, υποστηρίζοντας ότι είχε πληροφορίες πως κινδύνευαν. Φέρεται να τους έστειλε μήνυμα στα κινητά τους για να τους ενημερώσει και να τους πει ότι πρέπει να φύγουν σύντομα. Στη συνέχεια, τα έξι θύματα πήγαν οικειοθελώς στο σημείο όπου τους είχαν στήσει ενέδρα, ακολουθώντας τον 32χρονο που τους «κάρφωσε», με αποτέλεσμα να γίνει το μακελειό που ακολούθησε.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν καταγράψει τους εκτελεστές, αλλά και τα όπλα που χρησιμοποίησαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα όπλα.

Δειτε Επισης

Πρόσθετες κατηγορίες σε 16 πρόσωπα για τη σύμβαση 717 για τα Τέμπη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
«Έλαμπε ο κόσμος όταν χαμογελούσε»-Συγκλονίζει η μητέρα του Άγγελου που πνίγηκε στη Λευκάδα
«Κόλαση» η ζωή νεαρής γιατρού στη Θεσσαλονίκη από stalker ασθενή της-Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40χρονος
Συνελήφθη ψυχίατρος του Δρομοκαΐτειου που διακινούσε ναρκωτικά-Η Λίζα, η Αλίκη και τα τζιτζίκια
Βίντεο-ντοκουμέντο με το τζιπ των Τούρκων μαφιόζων, πριν τους πυροβολισμούς κατά πράκτορα της ΕΥΠ
Σε μυστική επιχείρηση ήταν τα στελέχη της ΕΥΠ που δέχθηκαν πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη
Συγκλονίζει ο παππούς της επτάχρονης-«Ούρλιαζε η κόρη μου ''άνοιξε τα ματάκια σου'', το παιδί ήταν σφαγμένο»
Εμπλέκονται σε εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων οι Τούρκοι που άνοιξαν πυρ κατά πράκτορα της ΕΥΠ
Τούρκοι μαφιόζοι πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη
Πώς έστησαν το σχέδιο ληστείας της συμβολαιογράφου-Tι ισχυρίζονται για τη δολοφονία της οι τρεις