Πέθανε 20χρονη φοιτήτρια στα Ιωάννινα-Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή

Ένα 20χρονο κορίτσι από τη Χίο, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχασε τη ζωή της μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του epiruspost.gr, η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Ωστόσο, η κατάστασή της, αντί να βελτιώνεται, γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Την Τετάρτη (13/9) και κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και κρίσιμα, καθώς, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Μωράκι βιάστηκε να έρθει στον κόσμο-Γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στην Αρτέμιδα η μητέρα
Ανήλικοι στην Αθήνα πουλούσαν κροτίδες μέσω social media-Συνελήφθησαν και ενήλικες για παραμέληση εποπτείας
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτης στην Κρήτη μπήκε ημίγυμνος σε εκκλησία και έκλεψε τα τάματα
Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο
Κόλαφος η Εισαγγελική πρόταση για τους πολεοδόμους της Ρόδου-Οι παραπλανητικές κινήσεις και οι περιουσίες
Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία