Συλλαλητήριο με σταυρούς και σημαίες κατά των νέων ταυτοτήτων στην Ελλάδα (pics)

Συγκέντρωση ενάντια στις νέες ψηφιακές ταυτότητες πραγματοποιήσαν δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα. Οι διαμαρτυρόμενοι συμμετείχαν σε συλλαλητήριο που διοργανώθηκε μετά από διαδικτυακό κάλεσμα με κεντρικό σύνθημα «όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου».

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν δεκάδες πολίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες, αλλά και σύμβολα της Ορθοδοξίας όπως σταυρούς και εικόνες της Παναγίας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις νέες ταυτότητες ισχυριζόμενοι ότι διαθέτουν τσιπ παρακολούθησης και το χάραγμα του «666».

exi

pente

ltosd

Μάλιστα κάποια από το πανό προτρέπουν τους πολίτες να κρατήσουν τις ταυτότητες παλαιού τύπου, σημειώνοντας πως «θα επέμβει ο Χριστός».

epta

ena

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος συμμετείχαν και αρκετοί ιερείς, μοναχοί αλλά και ρασοφόροι, παρόλο που η Ιερά Σύνοδος, ανέφερε ότι οι θεωρίες «δεν είναι θεολογικώς ισχυρές».

dyo

tria

tessera

Παράλληλα η Ιερά Σύνοδος κάνει λόγο για παραθρησκευτική αφετηρία «στη χρήση φράσεων περί ‘ηλεκτρονικού φακελώματος’ που επιβάλλει η ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ και η ‘παγκοσμιοποίηση’, καθώς δεν στοχεύει στην προστασία των ατομικών ελευθεριών των πολιτών, αλλά υπονοεί ότι η ελληνική Δημοκρατία, οι υπηρεσίες της και η εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση είναι ‘όργανα του Αντιχρίστου’».

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία
Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία
Γιατί προχώρησε στην ανακοίνωση του ΘΧΣ η Αθήνα-Τα μηνύματα που στέλνει
Tο ζευγάρι των Ελλήνων από την Ελβετία που απανθρακώθηκε στην Εγνατία-Μόλις είχαν φτάσει για τις διακοπές του Πάσχα
«Μονομερείς ενέργειες» χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ το Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχέδιο της Ελλάδας
Συγκλονίζουν οι εικόνες της τραγωδίας στην Κοζάνη-Έλληνες που ήρθαν από Ελβετία για Πάσχα οι δύο νεκροί
Ανακοινώθηκε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός-Ο χάρτης για Αιγαίο, Κρητικό και Ιόνιο Πέλαγος
Ανατροπή στις συνθήκες του τροχαίου στην Εγνατία-Το φορτηγό έπεσε πάνω στα οχήματα χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση