Πληροφορίες για αγνοούμενους στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην Καρδίτσα

Eπιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για αγνοούμενους στη Μεταμόρφωση της Καρδίτσας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Με τέσσερις βάρκες εθελοντικές ομάδες από την Κρήτη , τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ξεκινούν την επιχείρηση από το χωριό Βλοχός που βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τη Μεταμόρφωση.

Ήδη έχουν διασωθεί 50- 60 άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι επί τέσσερις ημέρες.

Συναγερμός για μεγάλη ρωγμή σε γέφυρα

Την ίδια ώρα, μάχη με την πλημμύρα δίνεται και στη Λάρισα, σε έναν διαρκή αγώνα ενίσχυσης των αναχωμάτων του Πηνειού ποταμού στα όρια της πόλης και απομάκρυνσης του πληθυσμού από περιοχές που βρίσκονται γύρω από το ποτάμι. Συναγερμός σήμανε λίγο νωρίτερα στην περιοχή όταν παρατηρήθηκε μεγάλη ρωγμή σε γέφυρα που βρίσκεται κοντά στις εργατικές κατοικίες.

ena

Ως αποτέλεσμα άμεσα κρίθηκε επικίνδυνη και αποκλείστηκε. Ήδη στο σημείο βρίσκονται μηχανικοί, οι οποίοι ελέγχουν τη στατικότητα της γέφυρας, για την πρώτη αποτίμηση της κατάστασης. Μετά την υπερχείλιση του Πηνειού, το νερό έχει μπει στον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λιμνοθάλασσα. Πρόκειται για το σημείο όπου φτάνουν οι βάρκες της ΕΜΑΚ που μεταφέρουν τους κατοίκους από τις εργατικές κατοικίες.

duo

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του