Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται οι τέσσερις ναυτικοί του Blue Horizon που έχουν συλληφθεί μετά τα βίντεο που δείχνουν μέλη του πληρώματος να πετούν από τον καταπέλτη στη θάλασσα τον 36χρονο που ήθελε να επιβιβαστεί στο πλοίο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζει επιβάτης του Blue Horizon-«Φωνάζαμε τι κάνεις και σαν να μη συνέβη τίποτε είπαν φεύγουμε»

Οι κατηγορούμενοι, καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος θα απολογηθούν στην εισαγγελία σήμερα το μεσημέρι, κι ενώ ακόμη δεν έχουν απαντηθεί κρίσιμα ερωτήματα για το «έγκλημα».

Όλα έγιναν γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης, κατά την αναχώρηση του πλοίου Blue Horizon, της Bluestar Ferries, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο.

Αρχικά το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 36 ετών που έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να εισέλθει στο πλοίο, ενώ είχαν λυθεί οι κάβοι.

Ωστόσο την πλήρη ανατροπή στην υπόθεση έφερε η δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνουν μέλη του πληρώματος του πλοίου να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια να σπρώχνουν και μάλιστα δύο φορές τον 36χρονο που προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πέφτει στη θάλασσα από όπου ανασύρθηκε μετά από λίγο νεκρός.

Μέλος δεκαμελούς οικογένειας ο 36χρονος

Ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης, ο 36χρονος φέρεται να είχε εκδώσει εισιτήριο για το χθεσινό δρομολόγιο Πειραιάς-Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο σοκ: Πλήρωμα έσπρωξε επιβάτη από καταπέλτη πλοίου-«Τον σκότωσαν»

Ο άτυχος άνδρας ήταν από το Λασίθι, από 10μελή οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, διέμενε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο Αντώνης Καργιώτης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Μετά το τραγικό συμβάν η οικογένεια του 36χρονου παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό, ενώ οι Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με έναν από τους αδερφούς του θύματος.

Πηγή: in.gr / iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 65χρονος από έναν παλιό γείτονά του-Ο δράστης χτύπησε και το σκυλάκι του
Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό -Ένας τραυματίας
Χτύπησε στον ύπνο της τη μητέρα του επειδή δεν του έγραφε το σπίτι
Χώρισαν και εκείνη απείλησε ότι θα στείλει «ροζ» βίντεο στην σύζυγό του
Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός στη Ρόδο-Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός
Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Νεαρός στη Θεσσαλονίκη χτύπησε τη μητέρα του και απείλησε να την σφάξει
«Ούρλιαζαν βόμβα, βγείτε έξω»-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση από Ηράκλειο προς Λονδίνο
Διακινητές πέταξαν 31 μετανάστες στη θάλασσα της Σάμου
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι