Μαθητής πέθανε επειδή εξαναγκάστηκε να τρέχει στο σχολείο μέσα στη ζέστη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 12χρονος μαθητής στην Καλιφόρνια, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, πέθανε επειδή εξαναγκάστηκε να τρέχει κατά τη διάρκεια της γυμναστικής ενώ έκανε αφόρητη ζέστη και δεν ήταν κατάλληλα ντυμένος.

«Παρακαλούσε για νερό» λέει η θεία του μικρού μαθητή και συγκλονίζει.

Ο Yahshua Robinson, όπως ανέφεραν συμμαθητές του στη θεία του, είχε παραπονεθεί ότι δεν αισθανόταν καλά, πριν καταρρεύσει. «Άπλωνε το χέρι του στον δάσκαλό του και ζητούσε λίγο νερό» είπε χαρακτηριστικά η θεία του, Amarna Plummer, αναφέρει η New York Post.

Η θερμοκρασία στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο του μαθητή έφτασε τους 36 βαθμούς Κελσίου και το παιδί είπε στον δάσκαλο και τους συμμαθητές του ότι «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» λέει η θεία του.

Οι διασώστες μετέφεραν τον Yahshua σε ένα ιατρικό κέντρο, περίπου 16 χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ζητά απαντήσεις η οικογένειά του

Συντετριμμένη η οικογένεια του 12χρονου ζητά απαντήσεις για τον άδικο θάνατο του παιδιού τους.

«Για ποιο λόγω να τρέχει ένα παιδί σε τέτοιες θερμοκρασίες και ενώ δεν φορούσε κατάλληλα ρούχα;» διερωτάται η θεία του.

Τραγική σύμπτωση ότι η μητέρα του Yahshua είναι καθηγήτρια γυμναστικής και είχε προειδοποιήσει για την έντονη ζέστη εκείνη την ημέρα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο μαθητής πέθανε υπό συνθήκες που διερευνώνται. «Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του μαθητή» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Αρχές.

Πηγή: In

Δειτε Επισης

Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Το πρωί η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
«Βαρόνους του χάους» χαρακτήρισε τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων ο Ερντογάν
«Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία»-Τρόμος στους Τούρκους για την άνοδο του ακροδεξιού AfD