Δύσκολο να ταυτοποιηθεί το κρανίο που βρέθηκε καμένο στη Χασιά

Στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται το κρανίο, που εντοπίστηκε σε καμένη έκταση από ομάδα εθελοντών στη Φυλή.

Οι εθελοντές είχαν μεταβεί στη για παροχή βοήθειας σε ζώα, όταν αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το Star, μπορεί να διαπιστωθεί από τις ειδικές έρευνες στα εργαστήρια το φύλο, και η εθνικότητα ωστόσο για να γίνει ταυτοποίηση θα πρέπει να βρεθεί ιστός που δεν έχει καεί, πράγμα πολύ δύσκολο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κρανίο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, κάτι που συνεπάγεται ότι θα είναι δύσκολη η έρευνα των Αρχών. Πάντως, οι Αρχές αναμένεται να ανοίξουν τους φακέλους τους για τα άτομα που έχουν δηλωθεί ως ελλείποντα ή βρίσκονται στις εξαφανίσεις, ενώ από τις επιστημονικές εξετάσεις περιμένουν απαντήσεις και για την εθνικότητα του ατόμου.

Υπενθυμίζεται πως το ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 26η Αυγούστου επί της οδού Ανθέων από εθελοντές που είχαν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να περιθάλψουν ζώα που ενδεχομένως να αντιμετώπιζαν πρόβλημα μετά το πέρασμα των πυρκαγιών.

Όταν ανακάλυψαν το μακάβριο εύρημα, ειδοποίησαν τις Αρχές και κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ έφτασε στο σημείο για να πραγματοποιήσει την απαραίτητη έρευνα στην περιοχή.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»