Πάζαρος: «Εθνική αυτοκτονία» η δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στη Γεροσκήπου

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ληφθεί απόφαση για δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στην περιοχή της Γεροσκήπου ή της Αναρίτας ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Πάζαρος, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την υλοποίηση τέτοιων σκέψεων «εθνική αυτοκτονία».

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, «με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα για δημιουργία χώρου υποδοχής εντός του παλιού ΚΕΝ Πάφου στην Γεροσκήπου ή εντός του ΚΕΝ Πάφου στη Αναρίτα και μετά από επικοινωνία μου με τον δημαρχεύων του Δήμου Γεροσκήπου κ. Κυριάκο Χατζηβασίλη και άλλους αρμόδιους, θα ήθελα να ενημερώσω πως τέτοια απόφαση δεν λήφθηκε».

Ανέφερε ότι κλιμάκιο της Αστυνομίας επισκέφθηκε σήμερα και τους δύο χώρους. «Ο Δήμος Γεροσκήπους που είναι και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι κάθετα αντίθετος με την δημιουργία του χώρου στα όρια του», υπογράμμισε.

«Δηλώνω έντονα την αντίθεση μου με την δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στις γειτονιές της Γεροσκήπους, όπως και εντός ή πλησίον οποιασδήποτε κατοικημένης περιοχής. Δηλώνω επίσης έντονα αντίθετος με την δημιουργία του στην Αναρίτα, μέσα στον ίδιο χώρο ή πλησίον από αποθήκες πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού», έγραψε ο βουλευτής Πάφου.

«Έχουμε ήδη γνωρίσει ποια είναι η συμπεριφορά τους όταν είναι συγκεντρωμένοι σε μεγάλο αριθμό. Έχουμε τα παράδειγμα της Χλώρακας, της Κοκκινοτριμιθιάς και αλλού σ' ολη την Κύπρο», εξήγησε. Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη πως «είναι εθνική αυτοκτονία η υλοποίηση τέτοιων σκέψεων».

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)