Τούρκος οδηγός έσπασε τις μπάρες διοδίων στον Λαγκαδά με ιλιγγιώδη ταχύτητα-Εκτινάχθηκε το όχημα του

Σαν βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19/08) στα διόδια του Λαγκαδά, στον δρόμο Σερρών – Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 31χρονο υπήκοο Τουρκίας που μετέβαινε οδικώς από τη χώρα του προς την Αυστρία, περνώντας μάλιστα και από τα διόδια Λαγκαδά. Ο οδηγός σε κατάσταση «αμόκ», έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες των διοδίων. Αποτέλεσμα ήταν το όχημά του να εκτιναχθεί στον αέρα και να ανατραπεί. Υπολογίστηκε ότι ο οδηγός κινούνταν με 192 χιλιόμετρα την ώρα και το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε σχεδόν 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης!

Παραδόξως όμως, παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ο 31χρονος απεγκλωβίζεται ολομόναχος και βγαίνει σώος από το αυτοκίνητο. Και θέλοντας -μάλλον- να ευχαριστήσει τον Αλλάχ, στο βίντεο φαίνεται να βγάζει και να στρώνει ένα χαλάκι προσευχής στον δρόμο και γονατίζοντας στο έδαφος ξεκινά να προσεύχεται!

Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε και περίμεναν τον 31χρονο να ολοκληρώσει την προσευχή του. Ωστόσο, μόλις ο εκείνος τελείωσε ξαφνικά κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπά, γιατί, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, πάτησαν πάνω στο χαλάκι πράγμα που θεώρησε ασέβεια.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του