Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού για τη συμπλοκή στη Ν. Φιλαδέλφεια-Προδόθηκε μέσω social media

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για ένα οπαδό του Παναθηναϊκού, που συμμετείχε στη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησαν οι Αρχές. Έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα από πινακίδες αυτοκινήτων και αναμένονται νέα εντάλματα.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναφέρεται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο συγκεκριμένος οπαδός είχε προδοθεί από μόνος του για την παρουσία και την συμμετοχή του στη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media, όπου ανέφερε πως είχε λάβει μέρος και εκείνος στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Εν αναμονή της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου για τους Κροάτες

Στο μεταξύ, από την Κροατία αναμένονται ακόμα οι απαντήσεις για το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως επίσης αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος από τον Ανακριτή για την άρση τηλεφωνικών απορρήτων ώστε να αναλυθούν και τα κατασχεμένα κινητά.

Σε αυτά ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι μπορεί να βρουν πέρα από κρίσιμες συνομιλίες και βίντεο από καλύτερες γωνίες και πιο κοντινά που ίσως βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί στην Ήπειρο όταν συνέλαβαν τους Κροάτες που εντόπισαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και στην Ηγουμενίτσα, ανοίγοντας τα κινητά τους εντόπισαν και αναζητήσεις που είχαν κάνει στα GPS και τις διευθύνσεις που είχαν προσπαθήσει να βρουν που τους ενοχοποίησαν και επίσης αναλύονται από την Αστυνομία για να δουν με ποιους βρέθηκαν και με τι σκοπούς.

Πηγή: news247

Δειτε Επισης

Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί
Συνελήφθη 14χρονος ως ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου