Άρχισαν να μιλούν τα κινητά των Κροατών-Φωτογραφία ντοκουμέντο από το δρομολόγιο

Φως στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις αρχές. Και φαίνεται να αντλούν ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως αποκαλύπτει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιάννης Σουλιώτης.

Η ασφάλεια κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει κι από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει. Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός:

kanuntitled

Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στο σταθμό Ειρήνη. Όπως προκύπτει δηλαδή, έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί να φέρει στο φως βίντεο και φωτογραφίες.

Εξάλου, σε πλάνα που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, σαν άλλος τακτικός στρατός, οι Κροάτες χούλιγκαν διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών.

Δειτε Επισης

Κτηνωδία στην Αργολίδα-Έκαψαν σκυλιά σε χωράφι
Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του
Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα ο 14χρονος που έκανε παρκούρ και έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στον Εύοσμο
Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη-Τέσσερις ανήλικες επιτέθηκαν σε 13χρονη στην Ευκαρπία
Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Αγρίνιο
Κατέθεσε υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με... 87 υπογραφές της Κεντρικής Επιτροπής
Θρήνος για τον Ιωνά Καρούση-Κηδεία στην Ιερουσαλήμ, επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα η κηδεία του Ιωνά Καρούση στην Ιερουσαλήμ – Θα ταφεί στο νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας