Μια γυναίκα σκοτώθηκε σε ρωσικό βομβαρδισμό της Χερσώνας

Μια γυναίκα σκοτώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί όταν ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν τη νότια ουκρανική πόλη της Χερσώνας, δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι.

«Δύσκολη νύχτα για τη Χερσώνα ... Ο ρωσικός στρατός συνέχισε να βομβαρδίζει σπίτια κατοίκων της Χερσώνας στο κεντρικό τμήμα της πόλης», έγραψε στην εφαρμογή Telegram ο κυβερνήτης Ολεκσάντρ Προκούντιν.

Ο Προκούντιν πρόσθεσε πως ο βομβαρδισμός άρχισε γύρω στα μεσάνυχτα και διήρκεσε αρκετές ώρες. Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία.

Η Ουκρανία ανακατέλαβε την πόλη της Χερσώνας και τμήματα της περιφέρειάς της το Νοέμβριο, έπειτα από μήνες ρωσικής κατοχής, όμως ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν τακτικά την πόλη και τις γύρω περιοχές από την απέναντι όχθη του Δνείπερου.

Αυτό το μήνα ένας γιατρός σκοτώθηκε και νοσηλευτής τραυματίσθηκε από ρωσικό βομβαρδισμό νοσοκομείου της Χερσώνας.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία
Απάτη με μηνύματα που παριστάνουν το Τμ. Φορολογίας-Ζητούν στοιχεία για δήθεν επιστροφή φόρου
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα-Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δασκάλα στις ΗΠΑ κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Συνελήφθη ο δήμαρχος του Νιούαρκ-Διαμαρτυρόταν για τη λειτουργία κέντρου κράτησης μεταναστών
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τριμερής Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στο τρένο προς το Κίεβο
Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό