Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω της μεταφοράς της νταλίκας

Κλειστός είναι από τις 4.30 το απόγευμα, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Μονής, στη Λεμεσό, για σκοπούς μετακίνησης με ρυμουλκό όχημα, νταλίκας που είχε νωρίτερα ακινητοποιηθεί σε σημείο του δρόμου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Μονή. Οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου παρά το Πεντάκωμο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2.45 το απόγευμα, δύο νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Η μία νταλίκα έχει μετακινηθεί από το σημείο αφού αντικαταστάθηκε το ελαστικό τροχού που είχε σκάσει. Η δεύτερη νταλίκα παραλαμβάνεται αυτή την ώρα από συνεργείο ρυμουλκού οχήματος, αφού η βλάβη στον τροχό της δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επί τόπου. Για την ασφαλή εκφόρτωση της νταλίκας στο ρυμουλκό όχημα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των εξόδων Μονής και Πεντακώμου έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Δειτε Επισης

Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Σκανδαλώδεις χειρισμοί με έργο €42.000 σε πρώην Πρόεδρο Ανωτάτου-«Ο μόνος κατάλληλος», ενέκριναν ανανέωση χωρίς να έχει δουλειά
Καταρρίφθηκε ο ισχυρισμός περί θανάτωσης μετά από μάχη των καγκουρό-Σφαγή και αφαίμαξη έδειξε η νεκροτομή
Πάνω από 1,000 άτομα αναμένουν να κλείσουν ραντεβού για αντικατάσταση αερόσακου
Εντός της ημέρας η συμφωνία απόσυρσης των τριών υποψηφίων της ΕΔΕΚ-Ανακοινώνονται αποφάσεις
Εξέφρασε φόβους για επίθεση προ εβδομάδων ο Πριέτο-Στο κάδρο των ερευνών πεζός που καταγράφηκε από κάμερα
Ατυχές περιστατικό χαρακτηρίζει την αστοχία στη γέφυρα Καλαβασού η Κυβέρνηση, βλέπει κωλυσιεργία ο κοινοτάρχης
Χάθηκαν τα ίχνη του 39χρονου Νικόλα Κλεοβούλου (pic)
Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)