Ικανοποιημένη η ΑΣΔΥΚ μετά τη συνάντηση με Προκοπίου και Αρχηγό

Συνάντηση με την υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Άννα Κουκκίδου Προκοπίου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, Λοίζος Παναγή και ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ) και του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος, που υπάγεται σε αυτήν (ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΑΣΔΥΚ ήταν ο Πρόεδρός της, Δρ Γιώργος Χωραττάς και του ΚΑΣ ο Πρόεδρός του, κ. Λούκας Χρίστου. Στην συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως τρόποι καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ της Συντεχνίας, του Υπουργείου και του Αρχηγείου Αστυνομίας, έτσι ώστε να μεταφέρονται τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους στην Αστυνομία και Πυροσβεστική προς την Πολιτική ηγεσία και την ηγεσία του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Άννα Προκοπίου Κουκκίδου, διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του ΚΑΣ ότι, τόσο η ίδια όσο και ο Αρχηγός της Αστυνομίας κατανοούν τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες και διαβεβαίωσαν ότι στόχος είναι η σταδιακή επίλυσή τους.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΑΣΔΥΚ, Δρ Χωραττάς, εξέφρασε ικανοποίηση για τις τοποθετήσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης και του Αρχηγού Αστυνομίας επί των προβλημάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και δήλωσε ότι η ΑΣΔΥΚ και ο ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ επιθυμούν να έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και διαβούλευσης με στόχο την προώθηση των όποιων ζητημάτων αναφύονται στο Αστυνομικό Σώμα.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά