Μετά την ποινική δίωξη ο Τράμπ έκανε πάρτι με τη Μελάνια (pics)

Πάρτι έκανε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα, λίγες ώρες μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από δικαστήριο του Μανχάταν, δικαιώνοντας την πρώην ιερόδουλη Στόρμι Ντάνιελ, αλλά και στρώνοντας το έδαφος για την πολιτική του αποκαθήλωση.

Την ώρα που η δικαστική απόφαση σε βάρος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου κάνει τον γύρο του κόσμου, σπιλώνοντας όχι μόνο την εικόνα του ιδίου αλλά και του κόμματός του, φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο η Τζίνα Λούνταν, δημοσιογράφος που στηρίζει το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο τέως ένοικος του Λευκού Οίκου.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται ο Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια να απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο δείπνο στην πολυτελή οικία τους, μαζί με εκλεκτούς φίλους.

Η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία γράφει χαρακτηριστικά: «Όμορφο βράδυ εδώ στο πανέμορφο Μαρ α Λάγκο. Το δικό μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «Πρώτο Ζεύγος» δέχεται την αγάπη των πιο πιστών φίλων του». Όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η τέως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ εθεάθη χαμογελαστή, με ένα κόκκινο υπέροχο να υποδέχεται τους καλεσμένους της. Σε μία από τις φωτογραφίες το ζεύγος κάθεται στο τραπέζι συζητώντας με τους καλεσμένους του.

Θα παραδοθεί στις αμερικανικές αρχές

Ο 76χρονος Τραμπ εμφανίστηκε χθες με κοστούμι και γραβάτα και βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της 52χρονης συζύγου του, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Την προσεχή Τρίτη όμως θα αποχωρήσει από την έπαυλή του για να παραδοθεί στις αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα εμφανιστεί οικειοθελώς στο γραφείο του εισαγγελέα και στη συνέχεια θα συλληφθεί με τους αστυνομικούς να του παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες».

Παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Χθες το σώμα ενόρκων του Μανχάταν ανακοίνωσε ότι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος παραπέμπεται σε δίκη μετά από έρευνα για χρήματα που καταβλήθηκαν με σκοπό την εξαγορά σιωπής της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Υπενθυμίζεται ότι το 2016, η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς επικοινώνησε με ΜΜΕ και προσφέρθηκε να πουλήσει πληροφορίες σχετικά με τις σχέσεις που διατηρούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

Το γεγονός αυτό υπέπεσε στην αντίληψη των συνεργατών του Τραμπ και ο δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, έδωσε στη Ντάνιελς 130.000 δολάρια για να αποσιωπήσει την υπόθεση. Αυτό από μόνο του δεν είναι παράνομο. 'Οταν όμως ο Τραμπ αποζημίωσε τον Κόεν, το αρχείο της πληρωμής έκανε λόγο για νομικά έξοδα.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ παραποίησε επιχειρηματικά αρχεία, κάτι το οποίο αποτελεί πλημμέλημα στη Νέα Υόρκη και συνεπώς θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Το τέως προεδρικό ζεύγος κάθεται σε ένα από τα τραπέζια συζητώντας με τους καλεσμένους του

Για «πολιτικό διωγμό» μιλά ο Τραμπ

Πλέον, ο Τραμπ είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες, όπως αναφέρει σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος. Οι κατηγορίες, που προκύπτουν από την έρευνα υπό την ηγεσία του Δημοκρατικού εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, θα μπορούσαν να αναδιαμορφώσουν την προεδρική κούρσα του 2024, όπως σχολιάζει η εφημερίδα Daily Mail.

Σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση, ο Τραμπ τόνισε ότι πρόκειται για «πολιτικό διωγμό». Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει ότι θα συνέχιζε την προεκλογική του εκστρατεία για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αν κατηγορούνταν για έγκλημα.

Όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία της δημοσιογράφου Λούνταν, ο Τραμπ προσπαθεί να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα της απόφασης του δικαστηρίου συνεχίζοντας κανονικά την ζωή του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone
ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα στη φυλακή στον Ισημερινό-Ένας νεκρός
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα