Σύσκεψη Ισότητας με Προκοπίου και Αρχηγό-Στο επίκεντρο τα μέτρα για την βία στα γήπεδα

Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποίησε με την Υπουργό Δικαιοσύνης ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος, Ισότητα, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας, όπου εκφράστηκε η θέση των αστυνομικών σε μια προσπάθεια που καταβάλλεται για την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των μελών της Δύναμης.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον REPORTER, με το τέλος της σύσκεψης ο εκπρόσωπος της Συντεχνίας Ισότητα και πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος, Νίκος Λοϊζίδης, «υπήρξε μια συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, έγιναν εκατέρωθεν εξηγήσεις όσον αφορά τις τοποθετήσεις με τη λέξη ομάδα ή συντεχνία. Από πλευράς υπουργού, ξεκαθαρίστηκε ότι μας θεωρεί συντεχνία κανονικά, μας θεωρεί εκπρόσωπους των σωμάτων ασφαλείας της πρώτης γραμμής. Η σύσκεψη έγινε με την παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας και τα υπόλοιπα νομίζω θα επιλυθούν, αφού θα έχουμε το κανάλι επικοινωνίας. Εννοείται ότι το καλό της Αστυνομίας, θέλουν όλες οι συντεχνίες».

Κληθείς να σχολιάσει για το περιεχόμενο της συζήτησης, ο κ. Λοϊζίδης, ανέφερε ότι, «εκφράσαμε τις δυο τεράστιες εισηγήσεις που κάναμε, όσον αφορά το θέμα τις οχλαγωγίας, από εκεί και πέρα, το υπόμνημά μας το γραπτό, θα παραδοθεί στην Υπουργό και τον Αρχηγό, που ετοιμάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μου, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε για να υπερασπιστούμε τα συνδικαλιστικά δικαιώματα όλων των αστυνομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας».

«Τέθηκαν όλα επί τάπητος και ξεκαθάρισαν οι όποιες παρερμηνείες», αναφέρεται. «Θεωρούμε ότι άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας με Υπουργό Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας με τον Κλάδο Αστυνομικού Σώματος Ισότητα για επίλυση των προβλημάτων στα Σώματα Ασφαλείας και κατά συνέπεια το θετικό αντίκτυπο αυτού, που θα είναι στην ασφάλεια και ευνομία του τόπου», προστίθεται. Η επικοινωνία του συνδικαλισμού της Αστυνομίας με τη φυσική και πολιτική ηγεσία, θα αποφέρει αποτελέσματα στο μέλλον, για τις σωστές τροποποιήσεις Νόμων και Κανονισμών αλλά ταυτόχρονα και τις σωστές εργασιακές συνθήκες των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος της Ισότητας.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών