Καταζητείται 24χρονος για απαγωγή στη Λεμεσό (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ABDOULRAHMAN AL SHAMALI, 24 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής και μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στις 14 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το μεσημέρι της 14ης Μαρτίου, 2023, δύο άγνωστα πρόσωπα, φέρονται να οδήγησαν με βία εκτός καταστήματος, στη Λεμεσό, 18χρονο, τον οποίο έβαλαν σε αυτοκίνητο και αναχώρησαν από τη σκηνή.

Οι άγνωστοι φέρονται να οδήγησαν τον 18χρονο, σε ερημική περιοχή της Λεμεσού, όπου τον εγκατέλειψαν. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, φέρονται να τον κτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να το έδειξε απειλητικά στον 18χρονο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 24χρονου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

shamali

Δειτε Επισης

Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε
Χάθηκαν εδώ και μία εβδομάδα τα ίχνη 31χρονου στη Λάρνακα (pic)
Κατασχέθηκαν πέραν των 1500 επικίνδυνων προϊόντων από υποστατικά στη Λάρνακα (pics)
Η Δικαστική Υπηρεσία απαντά στην Ελεγκτική για άδειες δικαστών-Απώλεια βιβλίων και άλλα
Εξετάστηκε μάρτυρας που παρείχε υπηρεσίες σε επενδυτές για το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων
Πανέτοιμη δηλώνει η Πυροσβεστική για την καλοκαιρινή περίοδο
Σε δίκη οι τρεις για την θανάτωση του καγκουρό-Στο εδώλιο και η ιδιοκτήτρια της φάρμας
Από το 2013 κοινοποιήθηκε αναφορά RAPEX για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον ΤΟΜ»